Haarden en kachels Pelletkachel Nordic-Fire Finn petite

Nordic-Fire Finn petite

Lage stille pelletkachel met een prachtig vlambeeld.

 • 700(H) x 480(B) x 540(D) mm
 • 6 kW
 • 100 m3
 • Achter en Boven
Nordic-Fire Finn petite
3882,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Nordic-Fire

Te zien in showroom

700(H) x 480(B) x 540(D) mm
Nordic-Fire
Vrijstaand
Front
5 jaar
6 kW
2.5 - 6 kW
92 %
100 m3
Gesloten
Zwart
Vermiculite
Achter en Boven
80 mm
40 mm
DIN EN 14785
Ja
Ja
12 kg
0.6 - 1.5 kg
10 - 22 uur

NORDIC FIRE finn petite

De nieuwe Nordicfire Finn is een lage pelletkachel met een prachtig vlambeeld. Door de Relax modus te activeren zet u met 1 druk op de knop de convectieventilator op de stille modus. De Nordicfire Finn bedien je met een afstandsbediening waar de thermostaat is ingebouwd. Ook is de kachel standaard te bedienen met de app via Wifi en is de kachel zelfreinigend waardoor je pas na een week de kachel hoeft uit te zuigen.

Verder heeft nordic-Fire finn met houtvak de volgende innovaties

 • De Finn is leverbaar met een bovenaansluiting. Let op: de meerprijs hiervan is: € 265,00 het voordeel van een bovenaansluiting is dat de kachel dichter op de muur kan staan.
 • Niet hoorbare vijzelmotor:
  De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Finn met houtvak veel stiller dan gewone pelletkachels.
 • Gepatenteerde vol-automatische-reiniging:
  De Nordic Fire pelletkachel Finn met houtvak is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de alsade te hoeven reinigen.
 • Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System:
  Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.Convectieventilator naar wens in- of uit te schakelen.
 • Het mooiste vlameffect:

  Dankzij de gepatenteerde verbrandingstechniek, waarbij de luchttoevoer boven het vuur uitkomt ontstaat er een veel mooier vuurbeeld. Hierdoor is het vuur niet alleen rustiger, maar zijn de vlammen ook nog eens groter. De Nordic Fire pelletkachels beschikken niet voor niets over het mooiste vlameffect.

 • Dankzij de relax functie is de ruimte ventilator veel stiller.

 • De standaard verchroomde pellet toevoer vijzel zorgt voor veel minder slijtage en langere levensduur.

 • Volledige opbouw uit gietijzer en verstevigd staal.

 • Langere leensduur
  Een Nordic Fire pelletkachel heeft een langere levensduur, dankzij de hoogwaardige materialen waaruit de kachel is opgebouwd. De kachel bestaat uit gietijzer en zwaar staal. De branderruimte is bekleed met het sterkste vermiculite. Dit heeft als voordeel dat er minder warmte naar de elektronische onderdelen kan doorstralen. Daarnaast is de pellet-toevoer-vijzel verchroomd wat leidt tot minder slijtage en minder geluid.

 • Nordic-Fire heeft nog veel meer innovaties waaronder 5 jaar garantie, zie onderstaande link voor meer informatie: https://nordicfire.nl/nieuwe-nordic-fire-innovaties/
    

Vergelijkbare producten

MCZ Star Comfort Air Pelletkachel

Pelletkachel met gietijzeren deur en keramieken zijpanelen. 8 kW
3672,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Cadel Rondo Pelletkachel - Aanbieding

Kleine ronde pelletkachel, goede prijs/kwaliteit! 5.5 kW
2172,-
1500,-
Meer info

MCZ Ego Air M+ Pelletkachel

Populaire pelletkachel met gietijzeren deur en stalen zijpan... 8 kW
3697,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Nordic-Fire Torsby Airplus Keramiek

Nostalgische pelletkachel met warme lucht aansluiting voor e... 8 kW
4700,-
Neem contact met ons op!
Meer info