Haarden en kachels Pelletkachel MCZ Halo Air M+ Pelletkachel

MCZ Halo Air M+ Pelletkachel

Zeer strakke hoge ronde pelletkachel die zeer stil is!

 • 1200(H) x 520(B) x 520(D) mm
 • 8 kW
 • Achter en Boven
MCZ Halo Air M+ Pelletkachel
4580,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van MCZ
1200(H) x 520(B) x 520(D) mm
MCZ
Vrijstaand
Front
8 kW
2.4 - kW
Open
Plaatstaal zwart met front in Zwart, Alu of Zilver.
Vermiculite
Achter en Boven
80 mm
20 kg

MCZ Halo air m+ Pelletkachel

De Halo is een pelletkachel van MCZ die zeer strak vormgegeven is een een prachtige ronde ruit heeft om goed zicht te hebben op het vlambeeld. Deze bijzondere kachel heeft een vermogen van 8kW. Hij is volledig rond. Dit model bedien je middels je telefoon en tablet en een display op de kachel.

Het M+ systeem van MCZ biedt talrijke geavanceerde functies en voordelen:

 

 • Afstandsbediening via mobiele app: Gebruikers kunnen de haard eenvoudig bedienen en instellingen aanpassen, zelfs op afstand, dankzij de speciale mobiele app. Hiermee kunnen ze de temperatuur, vlamintensiteit en andere parameters regelen, waar ze ook zijn.
 • Display achterop de kachel om de kachel mee te bedienen.
 • Geavanceerde sensortechnologie: Het M+ systeem maakt gebruik van geavanceerde sensoren om de verbrandingsprocessen in de haard te monitoren. Door continu de temperatuur, luchtkwaliteit en andere parameters te meten, optimaliseert het systeem automatisch de brandstof- en luchttoevoer voor een efficiënte en schone verbranding.
 • Milieuvriendelijk: Door de nauwkeurige controle van de verbranding zorgt het M+ systeem voor een verminderde uitstoot van schadelijke stoffen, waardoor de haard milieuvriendelijker wordt.
 • Programmeerfunctie: Gebruikers kunnen gepersonaliseerde verwarmingsprofielen maken op basis van hun dagelijkse routines. Met de programmeerfunctie kunnen ze de haard automatisch in- en uitschakelen en de gewenste temperatuur handhaven, waardoor energie wordt bespaard.
 • Gebruiksvriendelijke interface: Het M+ systeem heeft een intuïtieve interface en een duidelijk display, waardoor gebruikers eenvoudig de verschillende instellingen kunnen aanpassen.
 • Regelmatige software-updates: MCZ brengt regelmatig software-updates uit om nieuwe functies toe te voegen en de prestaties van het M+ systeem te verbeteren. Gebruikers kunnen altijd profiteren van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van haardtechnologie.
 • Het M+ systeem van MCZ combineert al deze functies om een optimale verwarmingservaring te bieden. Met zijn gebruiksgemak, geavanceerde sensoren en milieuvriendelijke werking is het M+ systeem een waardevolle toevoeging aan elk huis, waardoor gebruikers kunnen genieten van comfortabele en efficiënte warmte.

Vergelijkbare producten

Nordic-Fire Vigo pelletkachel

Prachtige ronde pelletkachel met bovenaansluiting. 7.2 kW
4670,-
Neem contact met ons op!
Meer info

MCZ Arco Berg Air Maestro Pelletkachel

Luxe zeer stille ronde pelletkachel met speksteen bekleding. 8 kW
6286,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Montraux 8 pelletkachel

Eenvoudige pelletkachel met een uitstekende kwaliteit 7.2 kW
2250,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Nordic-Fire Ilvar 7 pelletkachel speksteen

Stille pelletkachel met bovenaansluiting en speksteen 7 kW
4935,-
Neem contact met ons op!
Meer info