Nieuws Bakken en braden met de JAcobus kookkachel en JAstoof

Bakken en braden met de JAcobus kookkachel en JAstoof

Waarom de warmte van de houtkachel alleen gebruiken om de kamer te verwarmen?

JAcobus koken en bakken

Een goede houtkachel geeft zoveel warmte dat het eigenlijk jammer is om die warmte alleen te gebruiken om uw huis te verwarmen. Daarom hebben wij nu een speciale kookkachel en een oven ontwikkeld.

 

JAcobus kook

Met de Jacobus kookkachel kan er ouderwets gezellig gekookt worden op een bijzondere uitvoering van de standaard JAcobus houtkachel. De JAcobus is hiervoor uitgebreid met een extra grote bovenplaat waarin drie RVS kookpitten zijn geplaatst. Tevens is er een extra beschermrand om de kachel heen gemaakt. De JAcobus kookkachel wordt geleverd met twee vermogens: de compacte JAcobus 6 kookkachel of de grotere JAcobus 9 kookkachel.

 

 

JAstoof

De JAcobus (zowel de standaard als de kookvariant) is bovendien uit te breiden met de JAstoof, een oven. Deze oven is eenvoudig tussen de kachelpijp (Ø150mm) te monteren. Dan dus niet alleen koken en braden, maar ook bakken! Zo wordt er optimaal gebruik van de mogelijkheden van een houtkachel. De temperatuur in de JAstoof is af te lezen op een geïntergreerde thermometer. De JAstoof wordt geleverd met RVS bakplaat.

 

Prijzen inclusief BTW:

  • JAcobus 6 kook: €2195,-
  • JAcobus 9 kook: €2495,-
  • JAstoof: €595,-

 

Meer info volgd