Merken ÖkoFEN
ÖkoFEN

VAN PIONIER TOT GLOBAAL PREMIUMMERK

Vandaag is ÖkoFEN de specialist in Europa voor pelletverwarming, met een modern productieapparaat en honderden medewerkers over gans Europa. Meer dan 60.000 geïnstalleerde ketels, een verdeelnet in 17 landen en baanbrekende innovaties maken ÖkoFEN tot de specialist in Europa.

ÖkoFEN pelletketels

Door de zoektocht naar milieuvriendelijke alternatieven ontstond de wereldwijde voortrekkersrol op het vlak van pelletverwarmingen.

Het geheim van het succes: Niet tevreden zijn met wat reeds bereikt is, maar continu zoeken om wat goed is nog te verbeteren.

 

ÖkoFEN staat voor:


HET ORIGINEEL

ÖkoFEN is de uitvinder van de moderne pelletverwarming.

De ÖkoFEN-pelletverwarming is wereldwijd
de meest verspreide. Deze techniek wordt
reeds jarenlang getest en overtuigt door zowel
hoge betrouwbaarheid als kwaliteit.


DE PELLETSPECIALIST

ÖkoFEN ontwikkelt uitsluitend pelletverwarming. Deze specialisering breng voortdurend vernieuwing met zich mee:

innovaties zoals de eerste gecertificeerde pelletketel, de condenserende ketel voro pellets, en een compacte verwarmingsinstallatie voor laag-energie- of passiefhuizen zijn slechts een paar voorbeelden.


AANPASBAAR AAN DE SITUATIE

Pellematic pelletketels zijn flexibel aanpasbaar.

Is er door de uitbouw van de woning meer vermogen nodig of wordt de woning bijkomend geïsoleerd, dan kan de servicetechnieker het vermogen aanpassen aan de nieuwe omstandigheden, binnen de vermogensklasse (10-20 kW, 25-32 kW, 36-56 kW).HOOGSTE BEDIENINGSCOMFORT

De ontwikkeling van onze pelletketels gebeurt door deze jarenlang te testen en door rekening te houden met de ervaringen van onze klanten. De unieke automatische asverwijdering is daar een goed voorbeeld van. De as wordt in een eenvoudig afneembare asbox opgevangen en kan daarna in een composteerbare zak, 100% stofvrij, verwijderd worden.


KWALITEIT
UIT OOSTENRIJK

Oostenrijk telt veel innovatieve bedrijven.
Dankzij goede opleidingen en een enthousiasme voor onderzoek en ontwikkeling ontstaan producten van hoge kwaliteit. Pelletverwarmingstechniek uit Oostenrijk is een belangrijk kwaliteitslabel en dit geldt zeker voor ÖkoFEN.


MODERNSTE
TECHNIEK

Pelletketels van ÖkoFEN bevatten steeds de modernste techniek.

De resultaten van deze moderne techniek zijn een optimaal verbrandingsconcept, efficiënte condensatietechniek en hoge bedieningsvriendelijkheid, zoals bvb. de Pelletronic Touch. De ÖkoFEN-ingenieurs ontwikkelen steeds verder.

 

Bijzonder lage emissies

De Okofen pelletketels kunnen de schoonste pelletketels op de markt genoemd worden, door de condens techniek is de schoorsteen én warmtewisselaar "nat" en vangt de ketel hier rest fijnstoffen af. Recent onderzoek toont aan dat niet alleen deze technieken voor een verlaging van fijnstof zorgen, een algehele vernieuwing in de branche zorgt voor een schonere leefomgeving, zie onderzoek gedaan door de Franse overheid.

 

 

Zonneboiler

In 2023 is er een subsidie bij aanschaf van een zonneboiler.
3265,-
1258,-
Meer info

ÖkoFEN Pellevita

Terrasverwarmer op pellets zonder stroom
Niet meer leverbaar!
Meer info

Okofen PELLEMATIC Smart Pelletketel

Verwarming en sanitair warm water t.b.v. een laag-energie-wo...
Neem contact met ons op!
Meer info

Okofen PELLEMATIC Smart XS Pelletketel

Pelletgestookte cv-ketel met ingebouwde boiler.
Neem contact met ons op!
Meer info

Okofen PELLEMATIC Classic pelletketel

De meest gangbare pelletketel van ÖkoFEN.
Neem contact met ons op!
Meer info