Merken Laminox
Laminox

Laminox pellet-cv-ketels

Aan de voet van de Marche Apennijnen werd het LAMEC-bedrijf in 1964 opgericht en begon het door te groeien in de verwarmingsmarkt. In 1970 nam het bedrijf de huidige naam LAMINOX aan en werd het in de daaropvolgende dertig jaar een referentiebedrijf op de markt voor gasfornuizen en elektrische olie-radiatoren.

Sinds 2005, heeft Laminox het assortiment pellet- en houtproducten LAMINOX IDRO gepresenteerd, voortgekomen uit de ervaring die in de loop van de jaren is opgedaan en met de steun van gespecialiseerd technisch personeel, zowel in ontwerp en constructie als in hulp na de verkoop.


Het bedrijf in deze nieuwste uitdaging voor de ecologische hout-, pellet- en gecombineerde verwarmingssector staat garant voor producten gemaakt met dikke staalconstructies en een veiligheid gegarandeerd door een gepatenteerde waterdichte sectorklep die de brander volledig isoleert van de aanbetaling van de pellet.

Het geraffineerde ontwerp, het lage geluidsniveau, de uitstekende verbranding voor een hoog rendement en de capillaire after-sales assistentie plaatsen de Laminox "Idro" -artikelen tot de eerste plaatsen van die productie die aan de eisen van kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en esthetiek kunnen voldoen.

Laminox CV Pelletketel 31 kW

CV-ketel op pellets met tapwateraansluiting. 28.7 kW
6600,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Laminox CV Pelletketel 24 kW

CV-ketel op pellets met tapwateraansluiting. 21.6 kW
5950,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Laminox CV Pelletketel 19 kW

CV-ketel op pellets zonder tapwateraansluiting. 17.8 kW
5140,-
Neem contact met ons op!
Meer info