Haarden en kachels Terras/Tuin Kaggels Hit 90 cm Tuinhaard - barbecue

Kaggels Hit 90 cm Tuinhaard - barbecue

Outdoor cooking

  • 900(H) x 900(B) x 900(D) mm
Kaggels Hit 90 cm Tuinhaard - barbecue
1694,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Kaggels
900(H) x 900(B) x 900(D) mm
Kaggels
Vrijstaand
Open
Open
122 kg
150 mm

kaggels Hit Barbecue 

Het nieuwste product van Kaggels outdoor cooking is een speciaal ontworpen vierkant schuine bak met een stook en een kook/bak gedeelte. Omdat buiten koken de trend is van 2020 zal worden voortgezet komen we met ons nieuwe product op de markt. De HIT!


De HIT is een zeer degelijk robuust ontwerp gemaakt van cortenstaal en staal. Hij bestaat uit een onderstel met wieltjes en een aslade een vierkantige schuine vuur bak en een 15mm dikke vierkante bakplaat.


De HIT is voorzien van een vierkante brede vlakke buitenrand die je gebruikt als een zeer grote braadpan. De rand is voorzien van een sleuf waar de sappen en vetten afgevoerd worden. In het midden zit het stookgedeelte. Dit gedeelte zorgt ervoor dat de hitte van het midden naar buiten word verdeeld. Daardoor heeft het kookgedeelte verschillende temperaturen en kunt u dus verschillende gerechten bereiden.


De HIT is uitermate geschikt voor het bereiden van vlees vis en groente. Ook het bakken van eieren en pannenkoeken is op de HIT een groot succes.

De HIT is zeer gemakkelijk schoon te maken en is vrijwel onderhoudsvrij. Etensresten en overtollige olie belanden in het vuur. Allereerst maakt u de plaat schoon met een vochtige doek. Daarna maakt u een vuurtje van goed gedroogd hout en eventueel aanmaakblokjes. U wrijft de plaat een aantal maal in met olie en de HIT is klaar voor gebruik.


Als het vuur goed brand duurt het ongeveer een half uur voordat de plaat zijn maximale temperatuur van 250 tot 300 graden heeft bereikt. Mochten er nog olie en vetresten opzitten van het vorige gebruik dan kunt u deze nu eenvoudig met een spatel verwijderen. Daarna wrijft u de plaat opnieuw in met olie.


Om te koken kunt u het beste plantaardige olie gebruiken met een hoge verbrandingsgraad, zoals zonnebloemolie. Gebruikt u de HIT voor het eerst dan is het belangrijk om voor een mooie bruin/zwarte kleur op de plaat bij het eerste inbranden olijfolie te gebruiken.

De HIT is voorzien van een aslade. Hiermee kunt u de overgebleven as gemakkelijk te verwijderen.

 

Vergelijkbare producten

Kaggels Troy Tuinhaard Aanbieding

Robuuste buitenhaard met pizzaoven uit Friesland
1040,-
899,-
Meer info

Janco de Jong vuurschaal

Vierkante lage vuurschaal met stookstenen op de bodem.
245,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Kaggels Justin Tuinhaard Aanbieding

Compacte buitenhaard met pizzaoven uit Friesland
830,-
699,-
Meer info

ÖkoFEN Pellevita

Terrasverwarmer op pellets zonder stroom
Niet meer leverbaar!
Meer info