Haarden en kachels Terras/Tuin BonFeu BonVes 45 Vuurschaal / vuurkorf

BonFeu BonVes 45 Vuurschaal / vuurkorf

Vuurschal met barbecue kook functie

  • 1000(H) x 450(B) x 450(D) mm
BonFeu BonVes 45 Vuurschaal / vuurkorf
239,-
229,-
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van BonFeu

Te zien in showroom

1000(H) x 450(B) x 450(D) mm
BonFeu
Vrijstaand
Open
Open
13.1 kg

bonfeu bonves 45 vuurschaal 

De BonVes 45 is een BonFeu vuurschaal en de grote broer van de BonVes 34. De vuurkorven zijn gemaakt van staal voor een robuust en duurzaam gevoel. De stevige constructie zorgt voor stabiliteit, terwijl het strakke ontwerp wat stijl toevoegt aan je tuin. En door het geperforeerde staal van de vuurplaats heb je zicht op de sfeervolle vlammen en geniet je van de warmte die rondom uitstraalt. En zoals bij veel BonFeu producten is het ook bij de BonVes 45 mogelijk om te koken.

duurzaamheid van de bonsolo

De BonBono haard is speciaal ontworpen voor gebruik op terras of gazon. De Bonfeu-haard staat op drie stevige poten, is gemaakt van staal en heeft een hittebestendige coating om de haard te beschermen. Door zijn vorm en hoge kachelpijp heeft de BonBono een uitstekende rookafvoer en is een grote warmteafgifte gegarandeerd. Als de haard goed is opgewarmd, koelt hij slechts langzaam af, wat een constante warmteafgifte garandeert.

BonFeu haarden zijn gemaakt van staal. Staal heeft de eigenschap om, onder vochtige omstandigheden, te gaan roesten. Houd er dus rekening mee dat je zwarte BonFeu haard gaat roesten. Dit proces kan vrij snel gaan. Maar geen paniek, dit geeft je BonFeu haard zijn robuuste en stoere uiterlijk!


koken

Het unieke aan de BonBono haard is dat hij ook als barbecue kan worden gebruikt. De Bonfeu BonBono is uitgerust met een handige, draaibare grill, die natuurlijk geweldig is voor het bereiden van eten. En dat is iets waarmee deze haard zich onderscheidt van veel andere haarden.

Het draaiplateau van de grill is gemakkelijk in en uit de haard te draaien zonder direct in contact te komen met het vuur. Leg het vlees op het plateau en draai het dan boven het vuur. Zo hoef je niet boven de directe hitte van het vuur te werken, wat bij andere barbecues vaak wel nodig is. Als het vlees gaar is, draai je het plateau gewoon uit het vuur en kun je genieten van een gegrilde sparerib of kippenbout. De grill kan in twee verschillende standen worden gebruikt en heeft een handvat, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is.

Vergelijkbare producten

Modernline Toon tuinhaard

Prima geschikt als tuin- of terraskachel, onder uw overkappi... 8 kW
1100,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Faber TheMOOD Aanbieding

Moderne frameless buitenhaard op gas. 12.5 kW
1997,-
1996,-
Meer info

Janco de Jong JAbq-2 tuinhaard

Unieke tuinhaard met het vuurzicht in een ronde ruimte en aa...
695,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Faber TheBUZZ corten staal.

NIEUW! Verrijdbare buitenhaard op gas met een mooie mantel. 9.3 kW
1694,-
Neem contact met ons op!
Meer info