Haarden en kachels Terras/Tuin BonFeu BonBono Tuinhaard

BonFeu BonBono Tuinhaard

Grote ronde tuinhaard met barbecue functie

  • 1650(H) x 450(B) x 450(D) mm
BonFeu BonBono Tuinhaard
199,-
189,-
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van BonFeu

Te zien in showroom

1650(H) x 450(B) x 450(D) mm
BonFeu
Vrijstaand
Open
Open
7.7 kg
120 mm

bonfeu bonbono TUINHAARD 

De BonBono is de opvolger van de BonFeu BonSelo. Het is één van onze middelgrote haarden. In tegenstelling tot de BonSelo heeft de BonBono het BonFeu-logo decoratief uitgesneden aan de voorkant. De haard heeft ook uitschuifbare poten waardoor hij gemakkelijk te stabiliseren is. En net als bij vele andere haarden van BonFeu is het ook bij de BonBono mogelijk om te koken. Dit omdat hij is uitgerust met een roterende grill.

duurzaamheid van de bonsolo

De BonBono haard is speciaal ontworpen voor gebruik op terras of gazon. De Bonfeu-haard staat op drie stevige poten, is gemaakt van staal en heeft een hittebestendige coating om de haard te beschermen. Door zijn vorm en hoge kachelpijp heeft de BonBono een uitstekende rookafvoer en is een grote warmteafgifte gegarandeerd. Als de haard goed is opgewarmd, koelt hij slechts langzaam af, wat een constante warmteafgifte garandeert.

BonFeu haarden zijn gemaakt van staal. Staal heeft de eigenschap om, onder vochtige omstandigheden, te gaan roesten. Houd er dus rekening mee dat je zwarte BonFeu haard gaat roesten. Dit proces kan vrij snel gaan. Maar geen paniek, dit geeft je BonFeu haard zijn robuuste en stoere uiterlijk!


koken

Het unieke aan de BonBono haard is dat hij ook als barbecue kan worden gebruikt. De Bonfeu BonBono is uitgerust met een handige, draaibare grill, die natuurlijk geweldig is voor het bereiden van eten. En dat is iets waarmee deze haard zich onderscheidt van veel andere haarden.

Het draaiplateau van de grill is gemakkelijk in en uit de haard te draaien zonder direct in contact te komen met het vuur. Leg het vlees op het plateau en draai het dan boven het vuur. Zo hoef je niet boven de directe hitte van het vuur te werken, wat bij andere barbecues vaak wel nodig is. Als het vlees gaar is, draai je het plateau gewoon uit het vuur en kun je genieten van een gegrilde sparerib of kippenbout. De grill kan in twee verschillende standen worden gebruikt en heeft een handvat, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is.

Vergelijkbare producten

Kaggels Magnus Tuinhaard aanbieding

Buitenhaard – Barbecue uit Friesland
640,-
549,-
Meer info

BonFeu BonVes 45 Vuurschaal / vuurkorf

Vuurschal met barbecue kook functie
239,-
229,-
Meer info

Faber TheTUBE Aanbieding

Strak vormgegeven verrijdbare stalen buitenhaard op gas. 9.3 kW
2026,-
1700,-
Meer info

Faber TheMOOD Aanbieding

Moderne frameless buitenhaard op gas. 12.5 kW
1997,-
1996,-
Meer info