Natuurstenen Stijlschouwen

Het assortiment van Klaver bestaat uit vele verschillende modellen stijlschouwen uit natuursteen. Klassiek, modern of rustiek - een passend model voor elke smaak en elk interieur. In combinatie met de open of gesloten vuren ontstaat een gezellige compositie, het hart van uw woning - een oase van rust waar u behaaglijk kunt vertoeven. (-->Let op: deze schouwen staan NIET opgesteld in onze showroom<--)

 

De stijlschouwen onderscheiden zich voornamelijk door twee kwaliteitskenmerken: hun exclusiviteit en hun uitstekende afwerking. Elke stijlschouw is leverbaar in zo'n 30 verschillende soorten natuursteen, bijvoorbeeld in marmer, kalksteen, travertin en graniet. Iedere schouw is uniek. De kleur en structuur van de natuursteen zijn bij elke schouw verschillend. Mogelijke haarscheurtjes en glasaders zijn geen materiaalfouten, maar een speling van de natuur, die uw stijlschouw uniek maakt.

(-->Let op: deze schouwen staan NIET opgesteld in onze showroom<--)


Een natuurstenen stijlschouw - een stukje 'puur natuur' in uw huis; door de vakmensen van Klaver op traditionele wijze opgebouwd.

Lees meer