Haarden en kachels Pelletkachel Nordic-Fire Thor pelletkachel

Nordic-Fire Thor pelletkachel

Stille pelletkachel met bovenaansluiting en een hoog vermogen

 • 1203(H) x 546(B) x 477(D) mm
 • 9.5 kW
 • Achter en Boven
Nordic-Fire Thor pelletkachel
4460,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Nordic-Fire
1203(H) x 546(B) x 477(D) mm
Nordic-Fire
Vrijstaand
Front
5 jaar
9.5 kW
2.5 - 9.5 kW
90 %
Gesloten
170 kg
Zwart, Brons, Wit
Vermiculite
Achter en Boven
80 mm
35 mm
DIN EN 14785
Ja
Ja
15 kg

NORDIC FIRE THOR PELletkachel

De Thor is een prachtige en vooral grote pelletkachel die zonder veel geluid de warmte perfect kan verdelen over een grotere ruimte. De pelletkachel is voorzien van een royaal glas en heeft een mooie vlammen dankzij het nieuwe verbrandingssysteem. Dankzij het Auto Pilot System is deze pelletkachel veel zuiniger en bespaart u ook nog eens op uw pellet verbruik.


Meerprijs bovenaansluitset: €265,00.

Verder heeft de THOR HEEFT de volgende innovaties

 • Niet hoorbare vijzelmotor:
  De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Ilvar 7 veel stiller dan gewone pelletkachels.
 • Gepatenteerde vol-automatische-reiniging:
  De Nordic Fire pelletkachel Ilvar 7 is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de alsade te hoeven reinigen.
 • Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System:
  Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.Convectieventilator naar wens in- of uit te schakelen.
 • Het mooiste vlameffect:

  Dankzij de gepatenteerde verbrandingstechniek, waarbij de luchttoevoer boven het vuur uitkomt ontstaat er een veel mooier vuurbeeld.  Hierdoor is het vuur niet alleen rustiger, maar zijn de vlammen ook nog eens groter. De Nordic Fire pelletkachels beschikken niet voor niets over het mooiste vlameffect.

 • Bovenaansluiting:
  Veel Nordic Fire pelletkachels zijn niet alleen met een achteraansluiting, maar ook nog eens met een bovenaansluiting voor de rookgasafvoer uitgevoerd. Een bovenaansluiting heeft als voordeel dat pelletkachel veel minder ruimte inneemt, ideaal voor de wat kleinere woonkamer.

 • Nordic-Fire heeft nog veel meer innovaties waaronder 5 jaar garantie, zie onderstaande link voor meer informatie: https://nordicfire.nl/nieuwe-nordic-fire-innovaties/
    

Thor pelletkachel

Vergelijkbare producten

Rika Induo II combikachel

Hybride kachel! Stoken op hout en pellets. 10 kW
10571,-
Neem contact met ons op!!
Meer info

Piazzetta P120 M

Vierkante pelletkachel met stalen bekleding en keramisch bov... 8.5 kW
3812,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Rika Domo Back pelletkachel

De enige pelletkachel met een oven! 10 kW
9417,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Rika Domo Pelletkachel

Degelijke platte pelletkachel met automatische reiniging. 10 kW
7754,-
Neem contact met ons op!
Meer info