Haarden en kachels Pelletkachel Nordic-Fire Rocco pelletkachel

Nordic-Fire Rocco pelletkachel

Strakke stille klassieke pelletkachel

 • 754(H) x 700(B) x 500(D) mm
 • 8 kW
 • Achter en Boven
Nordic-Fire Rocco pelletkachel
4860,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Nordic-Fire
754(H) x 700(B) x 500(D) mm
Nordic-Fire
Vrijstaand
Front
5 jaar
8 kW
2.5 - 8 kW
90 %
Vermiculite
Achter en Boven
80 mm
DIN EN 14785
Ja
Ja

NORDIC FIRE rocco PELletkachel

De nieuwe Nordicfire Rocco is een pelletkachel van gietijzer en plaatstaal welke voorzien is van alle denkbare nieuwe ontwikkelingen. Een prachtig vlammenspel, makkelijk regelbaar met de uitgebreide Touch afstandbediening en standaard bedienbaar via een APP via WIFI en geheel in te stellen  naar wens. De convectieventilator die in de ruimte blaast heeft meerdere standen en kan indien gewenst uitgeschakeld worden. Hierdoor is de pelletkachel zeer stil. Daarnaast zorgt het automatisch reinigende kantelrooster ervoor dat u tot wel een maand kunt stoken zonder de branderbak schoon te maken.

Verder heeft de ROCCO de volgende innovaties

 • Niet hoorbare vijzelmotor:
  De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Ilvar 7 veel stiller dan gewone pelletkachels.
 • Gepatenteerde vol-automatische-reiniging:
  De Nordic Fire pelletkachel Ilvar 7 is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de alsade te hoeven reinigen.
 • Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System:
  Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.Convectieventilator naar wens in- of uit te schakelen.
 • Het mooiste vlameffect:

  Dankzij de gepatenteerde verbrandingstechniek, waarbij de luchttoevoer boven het vuur uitkomt ontstaat er een veel mooier vuurbeeld.  Hierdoor is het vuur niet alleen rustiger, maar zijn de vlammen ook nog eens groter. De Nordic Fire pelletkachels beschikken niet voor niets over het mooiste vlameffect.

 • Bovenaansluiting:
  Veel Nordic Fire pelletkachels zijn niet alleen met een achteraansluiting, maar ook nog eens met een bovenaansluiting voor de rookgasafvoer uitgevoerd. Een bovenaansluiting heeft als voordeel dat pelletkachel veel minder ruimte inneemt, ideaal voor de wat kleinere woonkamer.

 • Nordic-Fire heeft nog veel meer innovaties waaronder 5 jaar garantie, zie onderstaande link voor meer informatie: https://nordicfire.nl/nieuwe-nordic-fire-innovaties/
    

Let op:

Deze kachel is nieuw in ons assortiment en leverbaar vanaf halverwege / eind oktober 2024. Hij is dan ook te bekijken in onze showroom. Interesse? Neem contact met ons op.

Vergelijkbare producten

Rika Revo II Pelletkachel

Degelijke pelletkachel met grote voorraadbunker. 8 kW
6644,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Duroflame Rembrand pelletkachel

Kleine pelletkachel zonder ventilator. 6.1 kW
3199,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Rika Livo Pelletkachel

Stille compacte pelletkachel uit Oostenrijk 6.0 kW
4714,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Duroflame Carre T3 pelletkachel

Strakke lage pelletkachel zonder ventilator. 6.1 kW
3299,-
Neem contact met ons op!
Meer info