Haarden en kachels Pelletkachel MCZ Vivo 90 Slim inzet Pelletkachel

MCZ Vivo 90 Slim inzet Pelletkachel

Inzet pelletkachel met een breed vuurzicht

  • 686(H) x 827(B) x 600(D) mm
  • 9 kW
  • 215 m3
  • Achter
MCZ Vivo 90 Slim inzet Pelletkachel
6576,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van MCZ
686(H) x 827(B) x 600(D) mm
MCZ
Inzet
Front
9 kW
3 - 9 kW
90 %
215 m3
Open
180 kg
zwart
Achter
80 mm
13 kW
10 Pa
75 kg
0.6 - 2.2 kg
50 - 14 uur

MCZ vivo 90 pellet inbouwhaard

Het panoramisch formaat 16:9 van de Vivo 90 versterkt de schoonheid van de brede vlam in zijn elegante zwarte gietijzeren interieur. Deze
panoramische pellethaard biedt u het gemak van pellets in een prachtig kader, een maximum aan comfort, zowel visueel als auditief. Voor een nog dramatischer effect kan de haard op grondniveau geïnstalleerd worden. 

 

In combinatie met het gepatenteerde Comfort Air systeem laat de Vivo 90 u toe om meerdere ruimtes in uw woning te verwarmen, zelfs op verschillende verdiepingen in uw huis. De Vivo 90 wordt standaard geleverd met een intuïtieve afstandsbediening met thermostatische functie. Als alternatief is er ook een optionele Wi-Fi kit beschikbaar, waarmee u de belangrijkste functies van uw haard kan bedienen vanop uw smartphone of tablet. Deze haard is beschikbaar in een BASIC- en SLIM-versie. De SLIM is geschikt voor installatie bij dunne muren, of wanneer u de ventilator gescheiden van het rooster wenst te plaatsen. De Basic is geschikt voor installatie bij Dikke muren, of wanneer u de ventilator bij het rooster wenst te plaatsen.

MCZ Comfort air technologie

Comfort air is een verwarmingssysteem dat totaal verschilt van de anderen : Het comfort Air systeem kan de warme lucht transporteren over maximaal 8 meter via een kanalisatie van amper 60 mm! Daar en boven kunnen de roosters zowel aan het plafond of ter hoogte van de vloer worden gepositioneerd. Via de afstandsbediening controleert u zeer makkelijk de warmte die naar de verschillende ruimtes moet worden gestuurd. Meer gecontroleerde warmte, minder geluid, betere warmteverdeling, de juiste vochtigheidsgraad, schone geparfumeerde (Flip & Float) lucht, makkelijk in installatie en onderhoud, ...zijn maar enkele van de vele voordelen van het COMFORT AIR systeem.

Download voor meer informatie over dit systeem de brochure via deze onderstaande link.

 

MCZ Active system + 

 

MCZ relax SYSTEM 

Pelletkachel van MCZ

Vergelijkbare producten

MCZ Vivo 90 Basic inzet Pelletkachel

Inzet pelletkachel met een breed vuurzicht 10 kW
6238,-
Neem contact met ons op!
Meer info