Haarden en kachels Gaskachel Faber MatriX 800-500 ST Logburner 3 HPL

Faber MatriX 800-500 ST Logburner 3 HPL

Luxe tunnelhaard met het mooiste vlambeeld.

  • 1049(H) x 1301(B) x (D) mm
  • 7.1 kW
  • Boven
Faber MatriX 800-500 ST Logburner 3 HPL
7653,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Faber
1049(H) x 1301(B) x (D) mm
500(H) x 823(B) x (D) mm
Faber
Inbouw
Doorkijk
7.1 kW
1.7 - 10 kW
75 %
Gesloten
Staal of zwart glas
Staal of zwart glas
Boven
130/200 mm
Gas
Afstandbediening

MatriX 800-500 ST Logburner 3 gas tunnelhaard

Het meest mooie vuurbeeld krijg je met deze gashaard van Faber. De aanbiedingsprijs betreft een voorraadmodel NIEUW IN DOOS!

Faber ontwikkelt continu. Dat geldt zeker óók voor onze gashaarden. Voor prachtige volle vlammen op de juiste plaats, met opgloeiende houtblokken en een warmrode gloed. Een plek waar je met je ogen helemaal kunt verdwalen. Tegelijkertijd streven we er naar om met een zo laag mogelijk gasverbruik en warmteproductie toch een indrukwekkend rijk sfeervuur te creëren, gelet op de goede isolatie van moderne huizen. Dat vergt vakmanschap! Onze nieuwste ontwikkeling op dit gebied is de Hybrid Pro Light Module. Een innovatie die letterlijk een geheel nieuw licht werpt op de toekomst van gashaarden. Want dankzij dit ingenieuze systeem van LED-lichtprojectie, dwars door het hele hart van de gashaard zijn de Vuurmakers van Faber er in geslaagd om ook bij een zeer lage vuurstand een ongekend boeiend totaalbeeld van vlammen en levendig fonkelende houtstammen en kooltjes te creëren. Alsof u rechtstreeks in een volop brandend haardvuur kijkt, maar dan met de helft van het gasverbruik en de bijbehorende warmteproductie! En zelfs zónder vlammen is de warme gloed van de slimme ‘HPL-module’ fascinerend echt. Het beste van gas en licht dus. Helemaal passend in deze tijd, waarin we graag maar liefst tegelijk verantwoord willen genieten. De Hybrid Pro Light Module is als optie leverbaar op onze Hybrid modellen en bedienbaar via de app.

 

  • Een prachtige Faber haard naar jouw persoonlijke smaak en interieurwensen.
  • Dankzij onze gepatenteerde Log Burner 3.0 een vol, mooi vlammenspel waar je uren in kan wegdromen. Ook bij een lage stand is het vuur nog steeds prachtig vol, mooi vlammenspel.
  • De HPL lichtmodule zorgt voor een realistisch beeld van een gloeiend kolen bed en verlichting op de stammen.
  • De haard kan zo worden ingebouwd dat het glas direct aansluit op de ombouw.

Hybrid Pro Light Module

Onze nieuwste ontwikkeling op dit gebied is de Hybrid Pro Light Module. Een innovatie die letterlijk een geheel nieuw licht werpt op de toekomst van gashaarden. Want dankzij dit ingenieuze systeem van LED-lichtprojectie, dwars door het hele hart van de gashaard zijn de Vuurmakers van Faber er in geslaagd om ook bij een zeer lage vuurstand een ongekend boeiend totaalbeeld van vlammen en levendig fonkelende houtstammen en kooltjes te creëren. Alsof u rechtstreeks in een volop brandend haardvuur kijkt, maar dan met de helft van het gasverbuik en de bijbehorende warmteproductie! En zelfs zónder vlammen is de warme gloed van de slimme ‘HPL-module’ fascinerend echt.
Het beste van gas en licht dus. Helemaal passend in deze tijd, waarin we graag maar liefst tegelijk verantwoord willen genieten.

 

Faber Log Burner® 3.0

De innovatieve Log Burner® 3.0 is de nieuwste ontwikkeling van Faber en is grensverleggend in efficiënte, hybride brandertechnologie. De branderbuizen zijn niet langer recht en rond, maar volgen de natuurlijke contouren van de houtstammen. Daardoor oogt de houtset ongekend realistisch en spelen de vlammen op precies de juiste plek. De Multi Step-schakeling verdeelt het vuur nauwkeurig over wel 7 branders, voor meerdere fascinerende vlampatronen. Deze brander is bovendien geschikt voor de LED-techniek van de (optionele) HPL-module. Deze combinatie zorgt voor een ongekend vol en rijk ogend haardvuur en gloeibed, bij minder dan de helft van het gasverbruik en warmteproductie! De hoofdfuncties bedien je eenvoudig via de meegeleverde afstandsbediening, de app-bediening biedt extra functies.

 

De Faber ITC-app

Faber ITC (Intelligent Technical Control) is dé manier om je Faber haard te bedienen via je smartphone of tablet. Naast de standaardfuncties heeft Faber ITC nog een aantal extra mogelijkheden. Droom bijvoorbeeld lekker samen weg bij de voorgeprogrammeerde stand: ‘romantic mood’. Of stel de kamertemperatuur of werkingsduur op afstand in. Je kunt de haard automatisch laten afslaan als er niemand aanwezig is. Ook houdt Faber ITC de gebruikshistorie en servicebehoefte bij en informeert de app zodra onderhoud nodig is. Deze informatie helpt de Faber specialist om het onderhoud beter te kunnen uitvoeren.

 

 

Vergelijkbare producten

DRU Lugo 70/2 hoekhaard

Mooie gasgestookte hoekhaard. 8 kW
3775,-
Neem contact met ons op!
Meer info

DRU Metro 80XT Tunnel

Deze doorkijkvariant van de Metro 80XT is uitermate geschikt... 5.9 kW
5430,-
Neem contact met ons op!
Meer info

DRU Metro 100XT/2 hoekhaard

Deze royale doorkijkhaard brengt naast veel sfeer ook behoor... 7 kW
5630,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Global 100 BF gashaard

Brede gashaard met een mooie houtset 7.1 kW
4020,-
Neem contact met ons op!
Meer info