Haarden en kachels Elektrisch Gazco eReflex 55RW Inbouw met natuursteen schouw

Gazco eReflex 55RW Inbouw met natuursteen schouw

Vierkante elektrische inbouwhaard met uniek vlammenspel!

  • 780(H) x 620(B) x 300(D) mm
  • 2 kW
Gazco eReflex 55RW Inbouw met natuursteen schouw
1905,-
1450,-
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Gazco

Te zien in showroom

780(H) x 620(B) x 300(D) mm
550(H) x 550(B) x (D) mm
Gazco
Inzet
Front
2 kW
1 - 2 kW
99 %
Antraciet grafiet
Elektrisch
Afstandbediening

Gazco ereflex 55RW Inbouw Haard

Op zoek naar een haard met een natuurstenen schouw? Ook hiervoor heeft Gazco een oplossing. Elektrische inbouwhaarden met een strakke of klassieke natuurstenen schouw ervoor. 

 

De aanbiedingsprijs is voor de haard. (Showroommodel)

De aanbiedingsprijs voor de natuursteen schouw Crafton is: van € 3713,00 voor € 2750,00

Neem contact op voor een scherpe prijs voor de complete set!

Gazco heeft veel soorten natuurstenen schouwen. In de showroom hebben we 2 schouwen opgesteld met een ingebouwde haard. De Grafton schouw (zie grote foto op de pagina) en de Claremont (zie eerste foto in overzicht)

 

Een natuurstenen schouw voor de eReflex 55r is leverbaar vanaf € 2154,00 (Claremont Schouw met bijpassende passtukken)
Vragen? Neem contact met ons op.
 

Verbreed je verbeelding

Golvende vlammenbeelden, dansend op een brander bed voorzien van realistische houtblokken of glanzende kristallen, maakt de eReflex tot een van de meest boeiende elektrische vuren ooit gemaakt. Maar de eReflex levert niet alleen hypnotiserende effecten op maar ook de gloed van een echt haardvuur. Ontworpen met de allernieuwste LED technologieën en de keuze van diverse materialen voor op het brander bed. Met deze innovatieve serie elektrische haarden kunt u zelf beslissen wat het beste bij u past, en creëert u zelf de perfecte sfeer, die u op dat moment in de juiste stemming brengt.

 

ereflex Inbouwhaard

De eReflex Inbouwhaard wordt aangeboden in zes afmetingen en is ontworpen om naadloos in de muur te worden ingebouwd zodat deze perfect binnen uw interieur past.

ereflex Wandhaard

Met eReflex wandhaard kunt u zelf bepalen of u er een tweezijdige of driezijdige haard van maakt, door het glas krijgt u een panoramisch zicht op de verbluffende materialen die u op het brander bed kunt plaatsen.

Trento Suite Ombouw

De stijlvolle Trento Suite ombouw is beschikbaar voor de eReflex 70 en 110 wandhaarden. Het is gemakkelijk te installeren aan de wand of muur. Er kan een keuze worden gemaakt uit een twee of drie zijdige ombouw.

Dynamisch verlichtingssysteem

De eReflex maakt gebruik van het Chromalight drievoudige verlichtingssysteem van Gazco om zo een fascinerende weergave te unnen creëren met eindeloze mogelijkheden. Levendige vlameffecten worden geprojecteerd tussen het brander bed waardoor er en diep driedimensionaal beeld ontstaat. Het vlambeeld kan worden ingesteld op een natuurlijke oranje gloed, opvallend blauw of zelfs een combinatie van die twee.

 

Elke vlamkleur wordt extra ondersteund door de van boven af voorziene verlichting oranje of koel wit. Deze geven het brander bed een extra dimensie voor een werkelijk innemende weergave. De krachtige Chromalight verlichting die is voorzien onder het brander bed en geeft de effecten van onderaf. Voor een ontspannende en stemming verbeterende sfeer kan deze worden ingesteld op oranje voor een authentieke gloeiing kan men kiezen uit een van de 13 andere atmosferische kleuren.

 

U heeft de keuze om de brander bed verlichting continue van kleur te laten veranderen waardoor elke levendige kleur verschijnt en zorgt voor een ultieme wow-factor.

 

Brander bed kan worden ingedeeld naar eigen voorkeur

 

 

 

 

 

 

De eReflex komt met een aantal sfeereffecten voor op het branderbed die het aanzien volledig kunnen transformeren, deze staan uit een aantal realistische houtblokken, grijze & doorzichtige kiezelstenen en grote doorzichtige Kristal IJs stenen. Het glas kan gemakkelijk worden verwijderd zodat het branderbed kan worden opgesteld naar uw smaak. Dankzij deze effecten en de combinatie van het Chromalicht heeft de EReflex een aanzicht voor elke sfeer.

 

Regelbaar met de afstandsbediening

De geavanceerde thermostatische afstandsbediening van de eReflex geeft u volledige controle over de vele functies zoals het vlammenspel, brander bed verlichting en de verwarming. Alles kan onafhankelijk worden geregeld om zo de gewenste sfeer te creëren, met of zonder gebruik te maken van de verwarming.

 

Innovatieve energiebesparende functies geven u de mogelijkheid de eReflex automatisch in en uit te schakelen, waardoor u de warmteafgifte kan minimaliseren en zo ook het energieverbruik.

 

De vlam opties
Keuze uit Oranje, Blauw of een combinatie van Oranje & Blauwe vlammen elk met vijf verlichtingsinstellingen.
Programmeerbare verwarming
De voorgeprogrammeerbare instellingen zijn gemakkelijk aan of uit te zetten zonder het programma te veranderen.
Chromalight voor branderbed
Keuze uit 13 verschillende kleuren om het branderbed te verlichten, elk met vijf verlichtingsinstellingen.
Instelbaar start control
Deze instelling geeft de mogelijkheid om de eReflex maximal 45 minuten voor de ingestelde tijd de gewenste temperatuur te bereiken.
Verwarmingsthermostaat
Stel de gewenste temperatuur in tussen 15°C en 25°C, de eReflex zal de kamer zo efficient mogelijk verwarmen.
Verwarming instelling aan de dagen van de week
De eReflex kan ingesteld worden aan de dagen van de week afhankelijk van uw wensen.
Comfort temperatuur
De thermostaat verwarming heeft een Economische en een snelle verwarmingsoptie vergelijkbaar met een centrale verwarming.
Open raam
Als de eReflex een plotselinge temperatuursdaling van 5°C in 5 minuten vaststeld zal de eReflex automatisch zijn verwarmingselement uitschakelen. De verwarming kan dan weer gemakkelijk weer aangezet worden door op de verwarmingsknop te drukken.

 

Vergelijkbare producten

Gazco eReflex 70W Inbouw

Brede elektrische haard met uniek vlammenspel! 2 kW
2249,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Gazco eReflex 195R Inbouw Haard (Television wall)

Strakke horizontale brede elektrische inbouwhaard met uniek ... 2 kW
3545,-
2650,-
Meer info

Gazco Riva2 670 Verve XS grafiet

Elektrische inbouwhaard met strak afwerk frame 2 kW
1554,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Gazco eReflex 70W met Trento meubel 3-zijdig

Vierkante elektrische inbouwhaard met uniek vlammenspel! 2 kW
2874,-
Neem contact met ons op!
Meer info