Merken Max Blank
Max Blank

High Quality

Waarom een max blank

Wanneer u op zoek bent naar een haard met een strak en elegant design heeft het assortiment van Max Blank u zeker wat te bieden. De haarden, waarvan verschillende modellen op zowel hout als pellets te stoken zijn, worden geproduceerd in het Duitse Westheim.


accumulatie kachels max blank

Max blank heeft een reeks zwaargewicht haarden, deze lenen zich ideaal als accumulatiekachels. Het natuursteen (speksteen, zandsteen) werkt als een accu. Het slaat de warmte op en lang nadat de haard uit is straalt hij de warmte nog uit. 

 

Max blank in friesland

Bij ons in Dokkum in de showroom hebben we Max Blank haarden te staan. De Max Blank Erfurt SP en de Max Blank Dijon L. Beide haarden zijn slank en elegant. De Max Blank Erfurt SP kunnen we zowel stoken op hout of pellets. Vanwege de hoeveelheid steen boven de verbrandingsruimte  houdt ook deze haard de warmte goed vast. Laat u verrassen door het prachtige vlammenspel van de Max Blank haarden vooral wanneer hij brand op pellets!

 

pelletkachel met hoge vlammen

Het mooie van stoken op pellets met een Max Blank is dat u geen stroom nodig hebt. Alleen een goed rookkanaal. De brander pot vult u met zo'n 2 kilo aan pellets waarna u deze van bovenaf aan steekt. Hierna kunt u er een avond mee branden. Vanwege de accumulatiestenen heeft u daarna nog lang warmte van de haard!

 

Max Blank Dijon L

Ronde hoge houtkachel. ook te stoken op pellets! 7.2 kW
Neem contact met ons op!
Meer info

Max Blank Erfurt SP

Strakke elegante houtkachel. ook te stoken op pellets! 7.2 kW
2500,-
Neem contact met ons op!
Meer info