Merken Horseflame
Horseflame

De nieuwe generatie houtkachels met een (over)treffende brandtechniek en extreem lage emissie.

Oudman Trade & Management bv importeert al diverse jaren kwaliteitshoutkachels uit diverse landen. Specialisatie is vooral de verkoop van de gietijzeren en stalen cv-houtkachels Olymberyl, Horseflame en Modernline.Via gespecialiseerde dealers worden deze kachels verkocht in Nederland, België en Duitsland. Houtkachelspeciaalzaken, maar ook vakbekwame installateurs -die hun sporen ruimschoots hebben verdiend- verzorgen behalve de verkoop uiteraard ook de installatie, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Wij leveren daarvoor uit-ontwikkelde, veilige installatie- en aansluitsets. Los maar ook voorgemonteerd. Kiest u voor zekerheid en veiligheid: ga in zee met een deskundige dealer van Olymberyl, Horseflame en Modernline. Vrijwel in alle gevallen sluit men de cv-houtkachel rechtstreeks aan op uw cv-circuit.Zo wordt heel praktisch en resultaatgericht ingespeeld op uw broodnodige bezuinigen op energie en het sparen van het milieu. Immers resthout wordt aangewend om nuttige warmte te genereren. Het verlagen van uw energierekening is ons doel. En het sparen van de leefomgeving is het gevolg.

De cv-houtkachel is dan het meest effectief omdat u er uw hele huis mee verwarmt en toch de sfeer van de houtkachel geniet. Ideaal voor uw portemonnee. Ideaal voor uw living.Bent u tevens van plan in zonneboilers te investeren? De cv-houtkachel past helemaal in dat stramien.  In de zomer zonnewarmte en in de winter houtwarmte en zonnewarmte. Uiteraard is er dan wel een boiler en/of buffervat nodig.Van vrijwel alle modellen cv-houtkachels is er ook een versie zonder cv. Ofwel de gewone houtkachels. Het model is veelal identiek.Van de cv-houtkachels staan bij diverse dealers modellen opgesteld in de showrooms. Kijk en informeer. Zij weten hoe u veilig  CO²-neutraal uw huis warm stookt.

Horseflame Alpha II

De houtkachel voor vrijwel elke woonkamer. 8 kW
1048,-
Neem contact met ons op!
Meer info