Haarden en kachels Pelletkachel Nordic-Fire Torsby pelletkachel Keramiek

Nordic-Fire Torsby pelletkachel Keramiek

Nostalgische klassieke pelletkachel met keramiek

 • 1024(H) x 502(B) x 540(D) mm
 • 7.8 kW
 • Achter
Nordic-Fire Torsby pelletkachel Keramiek
4295,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Nordic-Fire

Te zien in showroom

1024(H) x 502(B) x 540(D) mm
Nordic-Fire
Vrijstaand
Front
5 jaar
7.8 kW
2.5 - 7.8 kW
93,8 %
Gesloten
155 kg
Zwart
Vermiculite
Achter
80 mm
35 mm
DIN EN 14785
Ja
Ja
16 kg
0.5 - 1.5 kg
13.3 - 40 uur

NORDIC FIRE Torsby PELletkachel KERAMIEK

De Torsby is een pelletkachel met een klassieke look. Het mooie vuubeeld zorgt er voor dat deze pelletkachel er uit ziet als een echte houtkachel. Vanwege de ruime pelletbunker kan de haard lang blijven branden zonder dat deze bijgevuld hoeftte worden. De kachel is via de afstandbediening of de app instelbaar wat betreft inschakelmoment en temperatuur, de kachel start zichzelf op wanneer u dit wilt en zo hebt u een warme kamer als u 's morgens uit bed stapt. Hebt u meer warmte nodig? Dan kan de convectieventilator aan gezet worden. In de vernieuwde verbrandingskamer worden  de assen continue naverbrand waardoor er minder as overblijft. Het automatisch draaiende stookrooster zorgt er voor dat u tot wel een maand kunt stoken zonder dat u de branderbak en de aslade hoeft te reinigen.

Verder heeft de torsby de volgende innovaties

 • Niet hoorbare vijzelmotor:
  De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Torsby veel stiller dan gewone pelletkachels.
 • Gepatenteerde vol-automatische-reiniging:
  De Nordic Fire pelletkachel Torsby is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander kantelt automatisch waardoor de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Kans op verstopping is daardoor verleden tijd en u kunt tot wel een maand blijven stoken zonder de alsade te hoeven reinigen.
 • Nog zuiniger met pellets: Auto Pilot System:
  Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge schoorsteen trek. Hierdoor verliest u veel warmte zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.Convectieventilator naar wens in- of uit te schakelen.
 • Het mooiste vlameffect:

  Dankzij de gepatenteerde verbrandingstechniek, waarbij de luchttoevoer boven het vuur uitkomt ontstaat er een veel mooier vuurbeeld. Hierdoor is het vuur niet alleen rustiger, maar zijn de vlammen ook nog eens groter. De Nordic Fire pelletkachels beschikken niet voor niets over het mooiste vlameffect.

 • Dankzij de relax functie is de ruimte ventilator veel stiller.

 • De standaard verchroomde pellet toevoer vijzel zorgt voor veel minder slijtage en langere levensduur.

 • Volledige opbouw uit gietijzer en verstevigd staal.

 • Langere leensduur
  Een Nordic Fire pelletkachel heeft een langere levensduur, dankzij de hoogwaardige materialen waaruit de kachel is opgebouwd. De kachel bestaat uit gietijzer en zwaar staal. De branderruimte is bekleed met het sterkste vermiculite. Dit heeft als voordeel dat er minder warmte naar de elektronische onderdelen kan doorstralen. Daarnaast is de pellet-toevoer-vijzel verchroomd wat leidt tot minder slijtage en minder geluid.

 • Nordic-Fire heeft nog veel meer innovaties waaronder 5 jaar garantie, zie onderstaande link voor meer informatie: https://nordicfire.nl/nieuwe-nordic-fire-innovaties/
    

Ilvar 7 pelletkachel

Vergelijkbare producten

Cadel Rondo Pelletkachel

Kleine ronde pelletkachel, goede prijs/kwaliteit! 5.5 kW
2172,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Rika Roco Pelletkachel

Ondiepe strakke pelletkachel met eventueel een bovenaansluit... 8.0 kW
5639,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Nordic-Fire Torsby pelletkachel speksteen

Nostalgische klassieke pelletkachel 7.8 kW
4295,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Rika Miro Pelletkachel

Compacte ondiepe pelletkachel met rustig vlambeeld. 6 kW
5017,-
Neem contact met ons op!
Meer info