Haarden en kachels Pelletkachel Nordic-Fire HRV100 cv pelletkachel

Nordic-Fire HRV100 cv pelletkachel

Compacte CV pelletkachel met een zeer hedendaagse look.

 • 1138(H) x 476(B) x 580(D) mm
 • 12.3 kW
 • Achter
Nordic-Fire HRV100 cv pelletkachel
4580,-
3695,-
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Nordic-Fire

Te zien in showroom

1138(H) x 476(B) x 580(D) mm
Nordic-Fire
Vrijstaand
Front
5 jaar
12.3 kW
4.6 - 12.3 kW
93 %
Gesloten
160 kg
Bordeaux, Wit, Zwart
Vermiculite
Achter
80 mm
50 mm
10 kW
25 kg
1 - 2.6 kg
9.5 - 25 uur

NORDIC FIRE HRV100 cv pelletkachel

Een pelletkachel die prachtig brand en tegelijkertijd ook nog de CV verwarmd. Wat een luxe!
Nu het showroommodel in de aanbieding!

Voordelen van de Nordic-Fire CV pelletkachels

De HRV100 is een compacte pelletkachel waarbij u uw radiatoren en vloerverwarming mee kunt verwarmen. De CV pelletkachel kan ook goed functioneren in samenwerking met een bestaande CV ketel, zonnepanelen of warmtepomp. De HRV100 beschikt over een in- en uitschakelbare convectie ventilator. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur nog mooier en rustiger. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster ervoor dat u tot wel enkele weken kunt stoken. De HRV100 is voorzien van een complete besturing waarmee de haard volledig naar wens op tijd en temperatuur kan worden ingesteld.

 

De CV pelletkachel HRV100 is volledig instelbaar op kamer temperatuur of middels de water temperatuur van de radiatoren. En door het instellen van een weekschema kunt u de pelletkachel volledig automatisch laten werken zonder dat u er nog naar om hoeft te kijken. Kies de gewenste temperatuur voor uw woning en laat de kachel automatisch ‘s-morgens aanspringen en weer uitgaan na een bepaald tijdstip. In de tussentijd houdt de pelletkachel uw woning op de gewenste temperatuur en zal modulerend gaan werken of zelfs automatisch uitgaan als er voldoende warmte aanwezig is. Wordt het weer te koud, dan zal de pelletkachel automatisch starten.

 

Deze CV pelletkachel werkt net zo goed en efficiënt als de moderne gasgestookte cv ketel, echter u geniet nu ook nog eens van het vlameffect en bespaard sterk op uw stookkosten omdat het stoken met pellets vele malen goedkoper is dan stoken met aardgas.

De HRV100 CV pelletkachel is geheel compleet en is voorzien van een pomp, overdrukbeveiliging, expansievat, temperatuurveiligheid. In combinatie met een aansluitpakket kan men deze op het bestaande CV ketel aansluiten.

 

Als extra beschikt de HRV100 over een extra ventilator aan de bovenzijde, waardoor er indien gewenst extra warmte in de woonkamer komt. Hierdoor wordt het in de woonkamer sneller warm.

 

Nordic Fire beschikt over alle toebehoren om uw CV haard op juiste wijze èn veilig aan te sluiten. Ook de combinatie met zonnecollectoren is goed mogelijk.

 

Pelletkachels van Nordic-Fire:
 • Rendement van 90% en hoger!
 • Met automatisch RDS systeem, past de verbranding automatisch aan
 • Maar liefst 5 jaar garantie
 • Bediening in de Nederlandse taal
 • Hoogwaardig vermiculite binnenwerk zorgt voor een langere levensduur
 • Extra stilfunctie: Geluidsarme pelletkachels, de stilste in zijn soort
 • Display eenvoudig vlak te plaatsen
 • Als enige met een landelijk dekkend service netwerk
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren


Kwaliteit van een Nordic-Fire

Bij Nordic Fire weten we wat belangrijk is om de kwaliteit van uw pelletkachel te garanderen. Vandaar dat we niet alleen de onderdelen van de allerhoogste kwaliteit gebruiken, maar er ook voor zorgen dat er een uitstekend niveau is van nazorg en technische service.

 

Nordic Fire is marktleider op het gebied van pelletkachels ondermeer in Nederland, Duitsland en België. In samenwerking met de kwaliteitsproducenten ontwikkelen we continu aan onze producten waardoor de technische eigenschappen van onze pelletkachels op een zeer hoog niveau liggen.

 

Op een pelletkachel van Nordic Fire zit maar liefst 5 jaar garantie en dit is natuurlijk niet voor niets. Daarnaast beschikt u altijd voor een installateur die kennis heeft van de pelletkachels en ook de Nordic Fire pelletkachel cursus heeft gevolgd. Hierdoor beschikt u altijd over een goed werkende pelletkachel. En mocht het dan toch een keer fout gaan dan hebt u de zekerheid van de landelijk werkende Nordic Fire servicedienst. Zij kunnen elk probleem vakkundig verhelpen, waardoor u er altijd optimaal warm bij kunt blijven zitten.

De werking van een Nordic Fire pelletkachel

Vergelijkbare producten

Nordic-Fire Thor pelletkachel

Stille pelletkachel met bovenaansluiting en een hoog vermogen 11 kW
4125,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Nordic-Fire Viktor 12 pelletkachel

Degelijke sterke pelletkachel met gietijzer en staal 12.2 kW
3980,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Montraux 12 pelletkachel

Simpele pelletkachel met lekker veel vermogen! 12.1 kW
2580,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Cadel Venus Air Plus pelletkachel speksteen

Robuuste pelletkachel met kanalisatie, veel vermogen en spek... 12.7 kW
4096,-
Neem contact met ons op!
Meer info