Haarden en kachels Pelletkachel MCZ Cap Pelletkachel
MCZ Cap Pelletkachel
3618,- Helaas niet meer leverbaar.
Offerte aanvragen

MCZ Cap Pelletkachel

Een erg stille pelletkachel zonder ventilator!

  • 1100(H) x 555(B) x 530(D) mm
  • 8 kW
  • 197 m3
  • Achter

Bekijk alle kachels van MCZ

1100(H) x 555(B) x 530(D) mm
MCZ
Vrijstaand
Front
8 kW
2.4 - kW
93 %
197 m3
Open
135 kg
Brons en zwart
Vermiculite
Achter
80 mm
35 kg
0.8 - 1.8 kg
13 - 28 uur

MCZ Cap stille Pelletkachel zonder ventilator


-->De aanbieding geldt voor het showroommodel!<--


De MCZ Cap is de eerste pelletkachel zonder ventilator, hiermee is de kachel de stilste in zijn klasse!

 

Een speciaal ontworpen geluidsdempers, het pelletreservoir dat volledig gescheiden is van de rookgasventilatie. Een pelletkachel ontworpen om zo stil mogelijk te zijn. De kachel levert een vermogen van 8 kW! Goed voor woonkamer van ongeveer: 4m x 10m x 2.6m.

 

De pelletkachel heeft geen ventilator die hij gebruikt om de warmte de kamer in te blazen. Hij gebruikt een gietijzeren convectie blok om de warmte gelijdelijk de ruimte in te krijgen.

 

Ook heeft de Cap een aantrekkelijke, grote vlam dankzij de bredere branderpot.

MCZ Natural Technologie

 

De technologie NATURAL is een ontwerpfilosofie gewijd aan totale stilte. Deze kachels hebben geen ventilator, een wormwielmotor die continu draait, speciaal ontworpen geluidsdempers en een pelletreservoir dat totaal gescheiden is van de rookgasventilator: alles voor een maximaal relaxgevoel.

 

De warmte wordt in de ruimte verspreid via natuurlijke convectie; elk technisch detail is speciaal ontworpen om de volledige warmte in de ruimte te brengen en te houden. Het hedendaags design van deze modellen wordt nog aantrekkelijker gemaakt door een breed vlammenbeeld dat bijna niet meer te onderscheiden is van dat van een houtkachel.

 

 

 

MCZ Air technologie

De modellen op AIR blazen de warme lucht via de voorkant (of bovenkant) van de kachel uit. Ideaal wanneer de kachel één enkele ruimte dient te verwarmen. De ventilator is onafhankelijk instelbaar van het vermogen : Dit laat een uiterst stille werking toe.

 

MCZ Active+ System

Deze splinternieuwe technologie bouwt verder op het reeds bestaande Active System, met dat verschil dat de verbranding en ventilatie van deze kachels met behulp van de digitale drukmeter wordt afgesteld i.p.v. met de luchtdebietmeter. De voordelen van dit systeem zijn legio: De kachels hebben een bredere en rustigere vlam (houtkachel look & feel), de wormwielmotor werkt continu voor een gegarandeerd stillere werking en daarnaast hebben ze ook een verbeterd design door de geringere inbouwdiepte zonder luchtdebietmeter.

 

MCZ Relax

RELAX staat voor gemak …De pelletkachel wordt bediend vanuit de luie stoel. Via de elegante en gebruiksvriendelijke afstandsbediening regelt u de pelletkachel naar believen. Temperatuur bijstellen, programmeren, aan- of uitzetten,…alles gebeurt via deze afstandsbediening. Daarenboven is de thermostaat in de afstandsbediening geïntegreerd zodat u de juiste temperatuur bereikt waar u dat wil!

MCZ Pelletkachel

Vergelijkbare producten

MCZ Sagar Pelletkachel

Moderne pelletkachel met keramieken bovenblad 8 kW
Niet meer leverbaar
Meer info

MCZ Klin Comfort Air Maestro Pelletkachel

Speksteen pelletkachel, strak en modern, gietijzeren binnenw... 8 kW
3563,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Nordic-Fire Malu pelletkachel

Simpele pelletkachel met brede mogelijkheden. 7.5 kW
2580,-
Niet meer leverbaar..
Meer info

MCZ Halo Air Maestro Up Pelletkachel

Strakke hoge ronde pelletkachel met een bovenaansluiting. 8 kW
4108,-
Neem contact met ons op!
Meer info