Haarden en kachels Houtkachel Nordic-Fire Thermo Suprema CV

Nordic-Fire Thermo Suprema CV

Groots en nostalgisch koken op hout

 • 880(H) x 980(B) x 660(D) mm
 • 18.5 kW
 • Achter en Boven
Nordic-Fire Thermo Suprema CV
4590,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Nordic-Fire
880(H) x 980(B) x 660(D) mm
Nordic-Fire
Vrijstaand
Front
18.5 kW
83 %
Gesloten
293 kg
Emaille Cremé, Emaille zwart
Achter en Boven
150 mm
40 mm
40 cm
Ja
420(H) x 300(B) x 430(D) mm
390(H) x 280(B) x 410(D) mm
Ja
15 kW
3.5 kW
18.5 kW

NORDIC-FIRE SUPREMA

Gewoonweg fantastisch is deze Suprema kookfornuis met 2 grote kookplaten. Genieten van heerlijke gerechten is mogelijk dankzij het koken op deze nostalgische haard.

De stookruimte is voldoende groot om naast het koken ook uw keuken en/of woonkamer te verwarmen. Bovendien kunt u het vlammenspel bewonderen terwijl u kookt, bakt, braad of grilt.
De oven is zodanig groot dat deze plaats biedt aan meerdere ovenschotels tegelijk. De Suprema beschikt aan de onderzijde over extra opbergruimte.
 

Met de Nordic Fire kookhaarden krijgt u niet alleen uw woning heerlijk warm, maar kunt u uw favoriete gerechten koken, bakken en warm houden.

Een kookhaard van Nordic Fire

Het is niet alleen heerlijk genieten bij het vlammenspel van een Nordic Fire kookhaard, maar u kunt ook nog eens de heerlijkste gerechten bereiden. De kookhaard heeft zich de afgelopen jaren ver ontwikkeld en heeft tegenwoordig een hoog rendement. Zo geniet u niet alleen van uw Nordic Fire kookhaard, maar bespaart u ook nog eens op uw stookkosten.
 

De kookhaarden van Nordic Fire onderscheiden zich door kwaliteit en duurzaamheid. Op alle houtkachels geven we maar liefst 10 jaar garantie! Al onze kookhaarden worden geleverd middels ons dealernetwerk. Nordic Fire heeft een hoogwaardig assortiment met verschillende soorten kookhaarden.

Wanneer kiezen voor een buffervat?
 

Kijk bij het bepalen van de capaciteit ook hoeveel ruimtes u daadwerkelijk op 20 graden wilt verwarmen (bij vorst buiten). Een CV die te klein is, is geen probleem. Deze kan in het geval als goede ondersteuning van de verwarming dienen. Een CV ketel kan altijd (gedeeltelijk) bijspringen indien er te weinig warmte wordt geleverd om de juiste temperatuur te behalen.
 

Alleen indien de capaciteit van het CV systeem kleiner is dan de af te geven CV zijdige warmte van de CV houtkachel is een buffervat, voor de opslag van de warmte, een optie. Een boilervat is een mogelijkheid als men ook sanitair water wil verwarmen.

 

 • Zeer schone verbranding en een hoog rendement dankzij de extra naverbranding.
 • Altijd een schone ruit door de schone verbranding.
 • Zeer zuinig met hout.
 • Alle Nordic Fire CV haarden zijn voorzien van een ingebouwde koelspiraal geschikt voor Nederlandse systemen tot 3 bar druk.
 • Extra beveiliging tegen schoorsteenbrand, dankzij de thermostatische mengregeling.
 • Dubbel beveiligd tegen oververhitting middels een koel- en drukbeveiliging.
 • Geen geregelde smoorklep waardoor een sterk vervuilende verbranding kan ontstaan, wat kan leiden tot schoorsteenbrand.
 • Hoge kwaliteit: 10 jaar garantie

De werking van een CV houtkachel van Nordic Fire

Vergelijkbare producten

Nordic Fire Nora 1

De CV houtkachel voor de verwarming in grote woningen. 19.5 kW
4550,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Nordic-Fire Thermo Regina CV

De Thermo Regina is een houtkachel, kookfornuis en centrale ... 15.5 kW
3475,-
Neem contact met ons op!
Meer info