Haarden en kachels Houtkachel Nordic-Fire Thermo Regina CV

Nordic-Fire Thermo Regina CV

De Thermo Regina is een houtkachel, kookfornuis en centrale verwarming in één.

 • 540(H) x 1020(B) x 670(D) mm
 • 15.5 kW
 • Achter en Boven
Nordic-Fire Thermo Regina CV
3475,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Nordic-Fire
540(H) x 1020(B) x 670(D) mm
Nordic-Fire
Vrijstaand
Front
15.5 kW
80 %
Open
230 kg
Bordeaux rood, Pergamena
Achter en Boven
150 mm
40 cm
Ja
Ja
9 kW
6.5 kW
15.5 kW

NORDIC-FIRE thermo Regina cv-kookhaard

De Thermo Regina is een houtkachel, kookfornuis en centrale verwarming in één. De Regina beschikt over kookringen en een grote kookplaat waarmee u gerechten kunt koken en bakken en ook warmhouden. Ook de oven is voldoende groot om heerlijke gerechten te bereiden. Dankzij de luchtregeling kan de temperatuur goed geregeld worden.
 

Deze CV kookhaard is een prachtige kookhaard met een prachtige keramiek bekleding in bordeaux of pergamena. In de ruime oven is het mogelijk heerlijke gerechten te bereiden. De brandruimte is diep, waardoor het gebruik van houtblokken tot wel 40 cm mogelijk zijn.

 

Met de Nordic Fire kookhaarden krijgt u niet alleen uw woning heerlijk warm, maar kunt u uw favoriete gerechten koken, bakken en warm houden.

Een kookhaard van Nordic Fire

Het is niet alleen heerlijk genieten bij het vlammenspel van een Nordic Fire kookhaard, maar u kunt ook nog eens de heerlijkste gerechten bereiden. De kookhaard heeft zich de afgelopen jaren ver ontwikkeld en heeft tegenwoordig een hoog rendement. Zo geniet u niet alleen van uw Nordic Fire kookhaard, maar bespaart u ook nog eens op uw stookkosten.
 

De kookhaarden van Nordic Fire onderscheiden zich door kwaliteit en duurzaamheid. Op alle houtkachels geven we maar liefst 10 jaar garantie! Al onze kookhaarden worden geleverd middels ons dealernetwerk. Nordic Fire heeft een hoogwaardig assortiment met verschillende soorten kookhaarden.

Wanneer kiezen voor een buffervat?
 

Kijk bij het bepalen van de capaciteit ook hoeveel ruimtes u daadwerkelijk op 20 graden wilt verwarmen (bij vorst buiten). Een CV die te klein is, is geen probleem. Deze kan in het geval als goede ondersteuning van de verwarming dienen. Een CV ketel kan altijd (gedeeltelijk) bijspringen indien er te weinig warmte wordt geleverd om de juiste temperatuur te behalen.
 

Alleen indien de capaciteit van het CV systeem kleiner is dan de af te geven CV zijdige warmte van de CV houtkachel is een buffervat, voor de opslag van de warmte, een optie. Een boilervat is een mogelijkheid als men ook sanitair water wil verwarmen.

 

 • Zeer schone verbranding en een hoog rendement dankzij de extra naverbranding.
 • Altijd een schone ruit door de schone verbranding.
 • Zeer zuinig met hout.
 • Alle Nordic Fire CV haarden zijn voorzien van een ingebouwde koelspiraal geschikt voor Nederlandse systemen tot 3 bar druk.
 • Extra beveiliging tegen schoorsteenbrand, dankzij de thermostatische mengregeling.
 • Dubbel beveiligd tegen oververhitting middels een koel- en drukbeveiliging.
 • Geen geregelde smoorklep waardoor een sterk vervuilende verbranding kan ontstaan, wat kan leiden tot schoorsteenbrand.
 • Hoge kwaliteit: 10 jaar garantie

De werking van een CV houtkachel van Nordic Fire

Vergelijkbare producten

Nordic-Fire Thermo Suprema CV

Groots en nostalgisch koken op hout 18.5 kW
4590,-
Neem contact met ons op!
Meer info

La Nordica Norma Idro

De CV houtkachel voor de verwarming in grote woningen. 19.5 kW
5446,-
Neem contact met ons op!
Meer info