Haarden en kachels Houtkachel Horseflame Alpha I

Horseflame Alpha I

Ideale warmtebron voor een kleine tot middelgrote kamer

  • 605(H) x 445(B) x 401(D) mm
  • 4.9 kW
  • Achter en Boven
Horseflame Alpha I
950,-
Neem contact met ons op!
Offerte aanvragen Bekijk alle kachels van Horseflame
605(H) x 445(B) x 401(D) mm
Horseflame
Vrijstaand
Front
5 jaar
4.9 kW
84,3 %
Gesloten
90 kg
Zwart
Achter en Boven
125 mm
Ja
Ja

Horseflame alpha 1

De range ALPHA houtkachels is te typeren als  traditioneel vormgegeven,  voorzien van een uitgekiende techniek van branden, waarmee royaal wordt voldaan aan de  EU-eisen van nu en in de toekomst.  Ze bieden een oplossing voor eigenlijk elke woonsituatie: houtkachels van 4 tot 10 kW en cv-houtkachels van 13 tot 15 kW, zowel vrijstand als inbouw.
 

ALPHA I: ideale warmtebron voor een kleine tot middelgrote kamer

 

De ALPHA I is de kleinste in de range van drie houtkachels. Met z’n 4,9 kW uitermate geschikt voor kleinere/middelgrote kamers. Getest en gecertificeerd door UK DEFRA. Kortom: een schone houtkachel, van zeer hoge kwaliteit. Met een enorm hoge efficiëntie en multifunctioneleuitstraling: modern en traditioneel,

Voor kwaliteits houtkachels bent u bij olymberyl aan het juiste adres. Van klein tot groot. Oftewel van chalet (5kW) tot woonboerderij (20kW). Allemaal met een lange garantie en in hoge mate duurzaam. Voor jarenlang stookplezier. Er is een rijkdom aan modellen waar u uit kunt kiezen.

 

Nieuw zijn de Precision-modellen: de nieuwe generatie houtkachels met een (over)treffende brandtechniek en extreem lage emissie. Ze combineren modern met traditioneel. Allemaal zijn ze uitgevoerd met de geavanceerd  Clean-Burn brandtechniek. Essentieel onderdeel daarvan vormt de tertiaire luchtinlaat, voor een hogere verbrandingstemperatuur, naverbranding en nagenoeg geen uitstoot van fijnstof en koolmonoxide. Het resultaat is een zeer schone verbranding. De precision houtkachels voldoen nu al aan de strenge duitse emissie-eisen van na 2014. Deze fraaie, strakke houtkachels zijn uitgevoerd in een slimme mix van staal en gietijzer. 

Vergelijkbare producten

Charnwood C-Four Ivoor

Ivoren uitblinker in eenvoud. 4.9 kW
1374,-
Neem direct contact met ons op!
Meer info

Jøtul F105 B Wit Emaille

Wit geëmailleerde gietijzeren houtkachel met een laag vermo... 4.5 kW
1790,-
Niet meer leverbaar!
Meer info

Invicta Réva

Elegante op hoge poten staande houtkachel. 5 kW
2890,-
Neem contact met ons op!
Meer info

Jøtul F602 ECO Blue Black

Gietijzeren houtkachel met kookplaat, emaille, ECOdesign 2022. 4.9 kW
1595,-
Neem contact met ons op!
Meer info